sâmbătă, 12 noiembrie 2011

ALBUM PENTRU UN BEBE

Un anume copil norocos, la cel mai important eveniment din viata lui, respectiv botezul va primi acest minunat album personalizat. Acest copil este o fetita pe nume Gloria-Otilia.
Nasa ei si-a dorit foarte mult sa-i personalizeze fiecare cadou. Iar la album a ales sa-l creeze chiar ea. Asa ca a inceput lucrul. A fost sa caute materialul cel mai potrivit pentru coperta de catifea. Si atatea culori a vazut incat cu greu s-a hotarat la o singura culoare. De aceea s-a gandit ca poate interveni cu mici accente de diferite nuante sau culori. Incetul cu incetul, mainile ei au ajutat-o sa creeze albumul atat de mult vizualizat. Cu entuziasmul ei i-a transmis si la nas aceasta dorinta, asa ca si el a vrut sa-si lase amprenta in acest album.
Toate bune si frumoase, dar s-a ajuns la un moment cand teama de a nu gresi si perfectionismul si-au spus cuvantul. Asa ca au inceput micile discutii ... "de ce sa fie un dalmatian si nu un urs? " " de ce un urs si nu o luna?"....
Si pentru ca acestea au inceput sa fie mai dese in ultima vreme si din ce in ce mai putin timp pentru a finaliza cu succes acest album, s-a hotarat sa-mi ceara ajutorul.
Eram foarte nerabdatoare sa vad in ce stadiu e, cum arata si dornica sa-i ajut in finalizarea albumului. Si acum sunt bucuroasa sa-l impartasesc cu voi.
Va place albumul?
Ce pagina va place cel mai mult?





2 comentarii:

  1. Foarte frumos albumul...toate paginile sunt frumos desenate si colorate... Sa va traiasca bebe!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru mesaj si opinie.
    O sa transmit mai departe urarile de bine!
    Sa aveti o zi frumoasa! :)
    Angie

    RăspundețiȘtergere